Home Editorials Fashion Sipas “Harpersbazaar”: Këto modele çantash janë një “must” për vjeshtën

Sipas “Harpersbazaar”: Këto modele çantash janë një “must” për vjeshtën

0
Sipas “Harpersbazaar”: Këto modele çantash janë një “must” për vjeshtën

Çantat në formën e kovës do të jenë trendi i vjeshtës 2022. Edhe prerjet gjysmë hënë, drejtkëndësh do të mbeten modelet më të kërkuara për kombinimet e muajve shtator, tetor dhe nëntor.

Nuancat që do kryesojnë janë ato të tokës, nga bezha, kafe e lehtë, gri, e zezë, apo jeshile.

“Harperbazaar” ka renditur modelet më të kërkuara dhe ne i sjellim ato më poshtë për ju:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here