Saturday, December 2, 2023
More

  Si u krijua Beauty Fair Albania

  Panairi profesional i bukurisë u krijua si një nevojë e tregut për një panair të mirëfilltë në fushen e kozmetikës, të bukurës dhe modës. Hapat e parë ishin një nga vështiresitë me të mëdha, por vështirësitë e mëdha sjellin gjithmonë rezultate të mira. Kështu ndodhi edhe me Beauty Fair Albania. Në fillim, stafi minimalist prej 2 personash donte të merrte patentën e një panairi të njohur në botë dhe ta sillte atë edhe në Shqipëri. Unë, Isida Mollaymeri, si krijuese e këtij panairi, dëshiroja shumë që të ishte një panair si ai i Sephora-s, Cosmoprof-it apo The Touch of Paris që bëhej në Ballkan. Kisha disa kohë që merresha me menaxhimin e disa firmave kozmetike dhe doja shumë që edhe Shqipëria të kishte një panair si ata nëpër botë. Dashurinë për panairet e kam pasur që në vogëli, kur isha në vit të parë gjimnaz punoja në panairet e fundvitit dhe kisha nostagji për ato panaire që në atë kohë bëheshin shumë mirë dhe frekuentimi i tyre ishte shumë i lartë. E shikoja vërtet si realizimin e një ëndrre të kisha sot panairin tim. Teatri më kishte ushqyer shumë ambicjen e të bërit të gjërave, por të bërit mirë ama, isha mësuar të isha gjithmonë solistja, ndërkohe shkolla e drejtësisë më mësoi që letrat dhe dija e ligjeve të lejonin të bëje gjithcka që në rrugën e duhur. Biznesi ishte në mes artit tim që isha rritur që e vogël, punës së madhe që kisha mësuar nga familja dhe dijes që mora në shkollë. Ishte koha e duhur që të gjitha këto të ecnin në një linjë. E nga të gjithë tratativat që pata për cmimet për negociatat, ato më rezultuan shumë të larta dhe nuk arrita dot asnjë marrëveshje për të marrë njërën nga patentat e lartëpërmendura. Kështu, duke u menduar gjatë thashë pse nuk mund të krijoj unë një panair shqiptar dhe ta bëjmë atë nderkombetar. Kisha bërë kaq shumë evente dhe pse jo ta bëja dhe këtë. Kisha nevojë edhe për dikë tjetër dhe kështu zjodha një mikun tim që u bë dhe bashkëpuntori im asaj kohe, Eraldo Rexho, që mbështeti iniciativën time që në momentin e parë që fillova t’i tregoj se cfarë kisha ndërmend, dhe kështu vendosëm të krijonim një panair nga hapat e parë. Vendosëm një emër, zgjodhëm ngjyrën me të cilën do perfaqesohej panairi për herë të parë, që ishte ngjyra portokalli, zgjodhëm imazhin, që ishte lehtësisht e indentifikueshme si vajza më e bukur shqiptare dhe ajo ishte Adrola Dushi, dhe kështu nga tetori deri në janar brand-i dhe letrat juridike ishin të kopsituara. Puna kolosale ka qenë në gjetjen e bashkëpuntorëve tanë, pasi ne donim që panairi të ishte vërtet një panair i denjë për beauty. Dhe kur flitet për bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, gjithcka duhet të jetë e pastër, vezulluese dhe perfekte për syrin tonë në rradhë të parë, dhe sigurisht për klientin që do të pranonte të ishte pjesë për herë të parë i këtij panairi dhe do të na besonte neve në këtë inicativë kaq kolosale, por mbi të gjitha, për vizitorët e panairit që do të ishin edhe sfida jonë në treg për vitin e parë. Vendi perfekt ishte, sigurisht, Pallati i Kongreseve. Pasi vendosëm dhe kush do bënte stendat, kush do të kujdesej për detajet dhe për ndriçimin, filloi puna e vërtetë në terren me klientët. Për të kontaktuar të gjithë klientët, ishte shumë e nevojshme që të kishim edhe dikë tjetër pasi tregu shqiptar fatmirësisht kishte shumë brand-e dhe takimet duhet të ishin të shumta për të arritur për herë të parë një protofol të madh të brand-eve, një besueshmëri tek klientet dhe një prurje mjaft të mirë edhe jashtë trojeve të Shqipërise për panairin, si edicioni i tij i parë. Eraldo njihte një vajzë që quhej Sara Fani, të cilën e morem në stafin tonë të vogël dhe ajo u bë një ndihmesë mjaft e mirë për ne në takimet me klientët dhe në ditët e vështira të montimt të panairit, të ditëve të tij dhe të ç’montimit, që ishte sa një lumturi aq e madhe që gjithçka kishte shkuar për mrekulli, aq edhe një trishtim që mbaroi aq shpejt. Ne u bëmë një skuader prej 3 vetash dhe dukeshim si të ishim 30.

  Pse u krijua Beauty Fair Albania?
  Panairi më profesional i bukurisë u soll për herë të parë në Shqipëri në 17-18 dhe 19 Maj 2019 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Edicioni i parë i Panairit dëshmoi edhe një herë nevojën e njerëzve për të bukurën, duke shënuar shifra rekord në pjesëmarrje. Kjo duke idetifikuar në mënyrë te konsiderueshme nevojat e konsumatorëve dhe mangësitë e tregut. Në Shqipëri mungonte një panair profesional ku shumë distributorë të mund të kishin mundësinë për të ekspozuar produktet e tyre dhe të gjithë firmat që ata distribuonin, pasi konsumatori nuk ishte i informuar që këto firma të njohura ndodheshin edhe në Shqipëri.
  Ky panair erdhi falë bashkëpunimit dhe konsulencës me organizatorët e panaireve më të rëndësishme në botë. Edicioni i parë i Panairit tregoi se tregut Shqipëtar i kishte munguar një panair i këtij niveli, duke identifikuar në mënyrë të konsiderueshme se sa i rëndësishëm ishte një panair në këtë fushë. Pasqyrimi në media të ndryshme si telvizion, radio, gazeta, portale, rrjete sociale nëpërmjet gazetarëve dhe personaliteteve të ndryshme ndikoi që atmosfera, diskutimet dhe angazhimi i pjesëmarrësve, por edhe audiencave të tjera të rritej ndjeshëm dhe të vijojnte përtej kohëzgjatjes së panairit. Ndihmesë të madhe paten dhe miqtë tane të cilët kishin një numër të konsiderueshëm ndjekësish në rrjete sociale, të cilët shpërndane panairin dhe eventet që ndodhen ato ditë, por edhe blogera që nuk munguan në të 3 ditët duke komentuar panairin, eventet, stendat dhe firmat që kishin marre pjesë në të.
  Në Shqipërinë e shumëngjyrave, zgjodhëm që të sjellim këtë pranverë tek ju një ngiyrë më shumë. “Beauty Fair Albania” lindi nga dëshira për të shtuar hapësirat promovuese në sektorin e bukurisë dhe për të bërë bashkë në një event disa nga kompanitë lider të këtij biznesi në Shqipëri. Natyrisht, ne menduam edhe për ju, konsumatorët finalë, ndaj edhe këmbëngulëm për një Panair në të cilin do të aplikoheshin ulje nga 10 deri në 50%. Menduam gjithashtu për ju kur organizuam dhurata shpërblyese për të gjithë blerësit, të cilët do të kenë mundësi të fitojnë dy udhëtime fantastike drejt ishujve te Greqisë, mundësuar nga Zenith Travel. Kjo ishte motoja e panairit të parë që quhej “Beauty Fair Albania” duke pasur dëshirën dhe ëndrrën që çdo vit do të sjellë një ngjyrë të re në stinen e bukur të pranverës. Çdo vit panairi do ketë një ngjyrë identifikuese.
  24 orët e qëndrimit në “Beauty Fair Albania”, do t’i shijojë secili prej jush, për larmishmërinë e aktiviteve, nga sfilatat, tek seminaret, këshillat e profesionistëve dhe kënaqësia e blerjeve me çmime te leverdisshme.

  • Beauty Fair Albania ka si qëllim që të çojë në nivelin më të lartë veprimtarinë që lidhet me industrinë e bukurisë në Shqipëri dhe të mundësojë rritjen e saj të përherëshme. Po ashtu, Beauty Fair Albania edukon dhe bashkon të gjithë pjesëmarrësit në këtë biznes.
  Synimi ynë kryesor është:
  – Rritja e interesit të konsumatorit në vendin tonë për industrinë e bukurisë
  – Krijimi i besushmërisë në këto produkte, sepse ky është një faktor ndihmues në rritjen ekonomike të vendit.
  – Plotësimi i nevojave të kompanive që janë distributorë të produkteve në mbarë botën.
  – Përmirësimi i cilësisë së produkteve, ekspozuesëve dhe shërbimeve.
  – Përdorimi i teknologjive më të fundit, i shitjeve Online
  Gjatë ditëve të panairit sigurohet:
  – Ulje në çmimet e produkteve për të gjithë konsumatorët gjatë të tre ditëve të panairit.
  Panairi më i madh i Bukurisë në Shqipëri vjen në edicionin e tij të dytë pas një përvoje fantastike në maj të 2019-tës, me më shumë marka dhe pjesëmarrës.
  Në “Beauty Fair Albania 2020” do të vijnë markat më të njohura të bukurisë, të cilat do të bashkëveprojnë me profesionistët më të mirë të fushës për të sjellë në Panair përvojën më të mirë për të gjithë pjesëmarrësit.
  Ky Panair është i vetmi në Shqipëri që bashkon mjeshtrat e bukurisë me konsumatorin final, duke u bërë atyre të mundur të njihen me çdo produkt dhe shërbim. Ne ofrojmë një event profesional me më shumë se 4000 vizitorë në ditë, shumë dhurata, sfilata, seminare, trajnime dhe edukim të komsumatorit.

  Qëllimi i Beauty Fair Albania?
  •Për të forcuar biznesin e bukurisë dhe për t’i dhënë të gjitheve mundësinë të njihen me gamën e gjerë të qendrave të shërbimit dhe produkteve qe kanë përfaqësi ekskluzive në Shqipëri.
  • Rritja e integritetit të grave/vajzave në shoqëri.
  • Mundësi punësimi për të rinjtë.
  •Të ofrojmë shërbimin maksimal me produktet më të kërkuara me një kosto më të ulët.
  • T’u ofrohet atyre më shumë siguri dhe vende pune.
  • Të rrisim vetëbesimin tek ato gra/vajza, të cilat janë të frustruara e të dhunuara.
  • Të shtrijmë Beauty Fair Albania jashtë trojeve të Shqipërisë.
  Përgjegjësia sociale e Beauty Fair Albania:
  Përgjegjësia dhe rëndësia jonë në këtë aspekt është qenia Grua/Vajzë. Ne duam të edukojmë, të mbështesim, të rrisim vetëbesimin e këtyre grave/vajzave dhe mbi të gjitha të rrisim rëndësinë e tyre në shoqëri. Beauty Fair Albania e pa të nevojshshme këtë akt të përgjegjësisë sociale, duke qenë se aktiviteti ose biznesi ynë është i lidhur drejtëpërdrejtë me gratë dhe vajzat, të cilat janë një forcë e madhe për shoqërinë e si të tilla, duhen mbështetur dhe përkrahur në çdo nismë.
  Në këtë kuadër, gjatë ditëve të panairit ne kemi organizuar seminare dhe ëorkshop-e me influencer-a për rritjen e vetëbesimit dhe trainimin e mënyrës së qasjes të grave/vajzave ndaj shoqërisë, të afërmve, eprorit apo klientit.

  Misioni:
  Beauty Fair Albania ka si mision që të rrisë industrinë e bukurisë dhe të punësojë sa më shumë gra/vajza e të rrisë në mënyrë të suksesshme profesionet e industrisë së kozmetikës.

  Vendet:
  Vendet ku operon Beauty Fair Albania janë fabrikat kozmetikat, kompanitë që kanë distribucione që lidhen me kozmetikën e kujdesin për të bukurën:
  – Paisje të ndryshme, lazer, pajisje dobësimi etj.
  – Bojra flokësh dhe shamo.
  – Kremra fytyre dhe trupi.
  – Solucione të ndryshme që shërbejnë për bukurinë.
  Të gjitha këto fabrika e kompani janë të shtrira në të gjithë Shqipërinë. Ne i sjellim në Beauty Fair Albania vetëm për të zhvilluar këtë industri kaq të madhe dhe për të reduktuar papunësinë e grave/vajzave.

  Bashkëpunëtorët:
  – Ministria e Shëndetësisë
  – Pallati i Kongreseve
  – Bashkia Tiranë
  – Digi Print
  – Aslv Albania
  – Geraldina Sposa
  – Global Security Albania
  – Skela Martini
  – Fare Impresa
  – Beauty Event
  – Oval Studios
  – Endrit Mertiri
  – Atlantik
  – Air Albania
  – Alb Expo Albania
  – Alb Neon Reklama
  – Prosound
  – Megatek
  – Revista Who
  – In tv media

  Si operojmë ne:
  – Njoftim 4 muaj përpara për zhvillimin e panairit në datat përkatëse.
  – Njoftimi nëpër rrjete sociale 4 muaj rresht deri në datën e panairit.
  – Njoftim me influencer-a të rëndësishëm në Shqipëri dhe në fushën e kozmetikës.
  – Reklamë në media 2 muaj përpara
  – Dy javë përpara panairit spote të dedikuara në TV, radio, rrjete sociale, portale online
  – Prezencë në studio në emisione të dedikuara për të diskutuar rreth Beauty Fair Albania në TV: Top Channel , Klan , Vizion Plus, Neës 24
  – Konferencë shtypi një ditë përpara hapjes së panairit, me prezencën e gazetarëve të ndryshëm nga mediat tradicionale dhe media e reja, e shoqëruar me një njoftim për shtyp, i cili ju shpërndahet të gjithë gazetarëve të pranishëm në konferencë, por u dërgohet edhe mediave të tjera jo prezente në aktivitet.
  – Intervista të ndryshme në media gjatë ditëve të panairit nga organizatorët e panairit
  – Organizim të aktiviteteve promovuese në bashkëpunim me firmat dhe specialistët pjesëmarrës në panair duke ftuar edhe ekspertë të njohur të fushës (sfilata, biseda, etj.)
  – Aktivitete edukimi për vizitorët, studentët, qytetarët me ekspertë të njohur në fusha të ndryshme
  ▪ workshop-e në fushën e komunikimit në media dhe rrjete sociale me blogerë, vlogerë dhe influencer-a të sukseshëm
  ▪ seminare në fushën e kujdesit personal nëpërmjet trajtimeve me produkte specifike me specialistë në fushën e dermoestetikës, kundesit për lëkurën, etj.
  – Aktivitete artistike për argëtimin e pjesëmarrësve dhe vizitorëve të panairit
  – Konkurse me çmime prestigjoze për vizitorët dhe klientët a panairit
  – Unë mas numrin e vizitorëve me biletat me numër serie që jap në hyrje, për të parë se sa vizitorë kam pak a shumë në ditë, pavarësisht se jot ë gjithë e marrin atë biletë.

  Rezultati:
  ▪ Një panair mjaft i suksesshëm që në vitin e parë me më shumë se 8000 vizitorë për dy ditë.
  ▪ Një interes mjaft i madh nga shumë vajza të reja.
  ▪ Punësim afat-shkurtër i vajzave gjatë periudhës së përgatitjes dhe zhvillimit të panairit.
  ▪ Punësime afatgjatë të grave/vajzave në kompanitë dhe institucionet pjesëmarrëse si ekspozues dhe partnerë në panair.
  ▪ Dhe mbi të gjitha një hap drej një shoqate integruese që do të quhet “Beauty Girls Albania”

  Përfitimet:
  ▪ Rritja e ekonomisë në Shqipëri
  ▪ Rritja e interesit në këtë fushë
  ▪ Rritja e punësimit të grave/vajzave
  ▪ Hapja e një shoqate të re për gratë dhe vajzat e përfshira në fushën dhe industrinë e bukurisë, kozmetikës, etj.

  Komunikimi:
  – TV: Top Channel , Euronews, Klan , Vizion Plus dhe News 24
  – Revista
  – Gazeta
  – City light-e
  – Postera
  – Led Wall
  – Broshura
  Beauty Fair Albania ka zgjedhur mënyrën e duhur dhe më të spikaturën për tu tërhequr vëmendjen klientëve dhe për të fituar kështu besimin e tyre. Këtë e dëshmoi mjaft mirë edicioni i parë në vitin 2019.

  Beauty Fair Albania në numra:
  ⁃+ 10.000 vizitorë
  ⁃+ 60 ekspozues
  ⁃Shoë dhe evente unike
  ⁃Seminare dhe masterclass
  ⁃Ulje shpërblime dhe dhurata
  ⁃+ 100 influencer-a të përfshirë
  ⁃+ 20 intervista dhe artikuj të botuar në media

  Kontaktet:
  Tel : + 355 69 293 3727
  Insta: @beautyfairalbania
  Facebook: Beauty Fair Albania
  Tëitter : Beautyfairalbania
  TikTok : Beauty Fair Albania
  Web: http://beautyfairalbania.al/

  Panairi 2019:

  •Ngjyra – Portokalli
  •Imazhi – Adrola Dushi
  Foto imazhi – Pirro Beati
  Make-up imazhi – Suela Çangu
  Hair style – Suela Cangu
  Video imazhi – Henri Koçi – Artemis Hajdini
  Bizhu imazhi – By Best Albania ( Swarovski )
  •Data – 18/19 Maj 2019
  •Ditë – 2 ditë
  •Vendi – Pallati i Kongreseve
  •Bashkëpuntorë:
  Pallati i Kongreseve
  Bashkia Tiranë
  Geraldina Sposa
  ASLV
  Zenith travel
  Oval Studios
  AlbExpo
  Global Scurity
  Skela Martini
  Albneon Reklama
  Megatek
  Revista Ëho
  •Grafist design – Eri Kokalari
  •Photo/video – Altin Çelmeta, Henri Koçi, Ergys Shehu
  •Sfilata – Sara Event ( koleksioni i fustaneve të nusërisë)
  •Seminari: Si të kthesh një markë online
  1. Estela ujka (blogger)
  2. Olti Curri (gazetar, blogger)
  3. Sara Karaj (beauty vlogger)
  4. Jerina Lalaj (CEO/ JL consulting)
  •Event–Sara Karaj bëri një “Beauty Vlog” për të gjithë pjesmarrësit e panairit.
  – Party me Orgesa’s band
  •Udhëtime dhuratë–dt 18 Maj një udhëtim 3-ditor çift në Zakynthos dhe dt 19 Maj një udhëtim 3-ditor çift në Lefkada.

  •Markat:
  1. Andis
  2. Bullet
  3. Calme
  4. Revista Kozmetike
  5. Elgon
  6. Cover Cover
  7. Illusion Liquide
  8. Super Farma
  9. Victoria Vynn
  10. Class by Alketa
  11. Mega Pharma
  12. Rilastil
  13. Dermastir
  14. Korff
  15. Natyral Vita
  16. Issimo
  17. -417
  18. Farmasi
  19. Overline
  20. Gen-O-Time
  21. Royal Caviar
  22. Farmavitta
  23. Algotherm
  24. Vagheggi
  25. Nam Nam
  26. Revista Elegance
  27. Eva Dibra – Make Up Zone
  28. Herbal line
  29. Multi brand Parfumeri
  30. Cocomed
  31. Aesthetico
  32. Teoxane
  33. Jetmira Dushi
  34. Oribe
  35. Alterna haircare
  36. Freshline
  37. Klinika Vivia
  38. CFO Pharma
  39. Bio Scalin
  40. Nina Spa
  41. Wahl Brands
  42. Gamma
  43. Reuzel
  44. Astra
  45. Juliette Armand
  46. Fatmatech
  47. Lierac Albania
  48. Olsi Hair System
  49. Barba Italiana
  50. Elite Spa
  51. Olsi Tatto
  52. Guam
  53. Bioenergetic Lab
  54. Dalone
  55. Helios Gastronomi
  56. Joer Cosmetic
  57. Revista Vip
  58. Madara
  59. Klinika DHI
  60. Bioderma
  61. Diverso Sallon

  •Founder – Isida Mollaymeri
  •Administrator – Eraldo Rexho
  •Koordinatore – Sara Fani
  •Asistente – Xhane Koxha,
  •Ndihmuan – Fatmira Nikolli, Iva Kalemi, Xhuljana Lakuta, Xhenisa Xhangoli, Ervin Kurti, Suada Daci, Alisa Gjoni, Sidit Reka, Auron Deliu.

  Beauty Fair Albania 2020
  Në “Beauty Fair Albania 2020” do të vinin markat më të njohura të bukurisë, të cilat do të ekspozonin produktet dhe shërbimet e tyre në stenda, por dhe do të zhvillonin trajnime dhe master class. Tirana Fashion Days ishte një projekt fashion në bashkëpunim me Jonida Maliqin, i planifikuar si pjesë e Beauty Fair Albania 2020. Por, si pasojë e pandemisë Covid-19 që kaploi të gjithë botën, Beauty Fair Albania 2020 nuk u zhvillua.

  •Ngjyra–Tukeze (gurkali)
  •Imazhi – Adrola Dushi
  Foto imazhi – Fioralba Kryemadhi
  Make-up imazhi – Sellma Kasumoviq
  Hair style – Kaci Lleshi
  Video imazhi – Oval studio
  •Data – 15/16/17 Maj 2020
  •Ditë – 3 ditë
  •Vendi – Pallati i Kongreseve
  •Bashkëpuntor:
  Pallati i Kongreseve
  Bashkia Tiranë
  Egli Haxhiraj
  Geraldina Sposa
  ASLV
  Zenith travel
  Oval Studios
  AlbExpo
  Global Scurity
  Skela Martini
  Digi Print
  Revista Who
  •Grafist design – Eri Kokalari
  •Photo/video – Plaku Production
  •Event –Tirana Fashion Days by (Jonida Maliqi & Beauty Fair Albania)

  •Marka:

  •Founder – Isida Mollaymeri
  •Administrator – Eraldo Rexho
  •Koordinatore – Sara Fani

  Beauty Fair Albania 2021
  Në 17-18-19 Shtator 2021, duke zbatuar të gjitha rregullat e lidhura me situatën e pandemisë Covid- 19, Beauty Fair Albania u zhvillua në ambjent të hapur në një nga sheshet më të bukura dhe më të preferuara për aktivitete në Tiranë, i quajtur “Sheshi Italia”. Kjo hapësirë ndodhet në një zonë mjaft të populluar nëTiranë dhe njihet ndryshe nga të gjithë me emërtimin jo zyrtar sisheshi i rinisë, duke qenë se është shumë i frekuentuar nga të rinjtë në çdo moment të ditës me biçikleta, monopatina, skateboard-e, me Ipad apo lojra digjitale që janë më “In” sot. Në panair morën pjesë si klientët e panairit të mëparshëm, por edhe shumë klientë të rinj që kishin hapur bizneset e tyre në kohë karantine në fushën e kozmetikës dhe estetikës. Në ambjentet e panairit, u zhvilluan aktivitete dhe shfaqje të ndryshme që synonin jo vetëm informimin, por edhe edukimin, argëtimin dhe përfshirjen e të gjithë pjesëmarrësve, si të ekspozuesve, ashtu dhe të vizitorëve të panairit. Këto aktivitete që përfshinë seminare, praktika për të njohur makineritë më inovative për estetikën, sfilata mode me stilistë të rinj në fushën e modës, shoë për djemtë për stilime të flokëve dhe mjekrës, praktika për të rinjtë që synonin të fitonin bursat e plota të ofruara nga Beauty Fair Albania, u kulmuan nga një event mjaft i rëndësishëm social i titulluar “E bukura je ti… E bukura është grua…” me pjesëmarrjen e grave përfaqësuese të fushave të ndryshme, i cili i kushtohej vajzave dhe grave Afgane dhe mbështetjes që dha vendi ynë për to, duke e kombinuar me rëndësinë edhe fuqizimin e gruas dhe femrës shqiptare në aspekte të ndryshme të jetës. Fuqia e kontributit të femrës në Shqipëri është shumë e rëndësishme për Beauty Fair Albania. Aktiviteti i Beauty Fair Albania 2021, në të treja ditët e tij, ështëpasqyruar gjerësisht në media duke përfshirë si mediumettradicionale, ashtu edhe ato digjitale nëpërmjet kronikave, reportazheve, artikujve, intervistave, postimeve të shumta, lojërave të ndryshme, dhuratave dhe shpërblimeve. Gazetarë, influencera, blogerë dhe personalitete të ndryshme kanëpasqyruar aktivitetet e panairit duke angazhuar në ndërveprim jovetëm pjesëmarrësit dhe vizitorët në panair, por edhe ndjekës të tjerë.

  •Ngjyra – Pink
  •Imazhi – Adrola Dushi
  Foto imazhi – Fioralba Kryemadhi
  Make-up imazhi – Sellma Kasumoviq
  Hair style – Kaci Lleshi
  Video imazhi – Oval Studio
  •Data – 17/18/19 Shtator 2021
  •Ditë – 3 ditë
  •Vendi – Sheshi Italia
  •Bashkëpuntorë:
  Bashkia Tiranë
  Geraldina Sposa
  ASLV
  Top Seven Agency
  Oval Studios
  Spitali Amerikan
  Motard
  Jaguar
  Metring Motors
  Grace Beauty Center
  Fare Impresa
  AlbExpo
  Global Scurity
  Digi Print
  Abissnet
  Micky Dj
  Reka
  Grace Models
  Revista Who
  In Tv media
  Universiteti Bedër
  Abissnet
  Just B Water
  Fentimans
  Ama Caffe

  •Grafist design – Eri Kokalari
  •Photo/video – Plaku Production
  •Sfilata – AGA Clothing Albania ( koleksioni i fustaneve nga 3 motrat AGA)
  •Seminari: Select One (modelet e fundit për flokë dhe mjekrrat e meshkujve)
  •Event– “E bukura jemi ne, E bukura është Grua” Për ty që vlerëson përpjekjet e çdo gruaje… Për ty që do dhe çmon të bukurën… Për ty që je gjithmonë gati të na mbështesësh… Faleminderit nga zemra kryetarit të Bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj. Faleminderit Bashkia Tiranë për mbështetjen e këtij eventi.
  Faleminderit zonjave të nderuara të qytetit tonë.
  Antonela Hako – Biznesmene
  Iva Tiço –kryeredaktore, gazetare
  Edlira Çepani – drejtoreshë Aktiviste e Lëvizjes Humanitare
  OriSoc– Gazetare kulture
  Bora Muzhaqi– Ministre e Rinisë
  Paula Mehmetukaj – Miss Univers Albania 2021
  Ambra Troplini– Soliste në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit
  Ani Ishmaku–Biznesmenia me e re në Beauty Fair Albania 2021
  Rita Petro – Shkrimtare
  Ina Nuka– shefe policie (ka humbur gishtat në një aksion policor)
  Ky është eventi përmbyllës i Beauty Fair Albania që mori shkas nga ngjarjet e fundit në Afganistan dhe historitë e dhimbshme të vajzave Afgane.
  Ne jemi jeta, ne mësojmë dijen, ne dhurojmë vazhdimësinë! Së bashku bota është e jona! Të zgjodhëm ty për një shtrëngim duarsh drejt së ardhmes!
  • Bursa – 3 bursa të plota në Universitetin Bedër për Bachelor
  • Udhëtime dhuratë–17 Shtatator udhëtim çift në Stamboll, 18 Shtator udhëtim çift në Milano, 19 Shtator udhëtim çift në Barcelonë.

  •Markat:
  1 – The Face Balance
  2 – YKM Aesthetic
  3 – Depot Albania
  4 – SKosmetic
  5 – Fatmarrela
  6 – Anna Laska Lashes
  7 – Phyto
  9 – Fresh Line
  11 –Health Solutions
  12 – BioScalin
  13 – Teoxane
  17 – Ami’s beauty
  18 – Le Futur
  19 – Farmaci Organik
  20 – Cocomed
  21 – Jona’s Bio energy
  22 – FireFly
  23 – Nots
  24 – Pharmaceris
  25 – Natyral Vita
  26 – Essa Beauty
  27 – Vivia
  28 – DELTA PHARMA
  29 – Medigreen Farmaci
  30 – Medex
  31 – Lierac
  32 – Rejsi Farma
  33 – J-D
  34 – Amar by Ani
  35 – Anassa
  36 – Bioderma
  37 – Bloom
  38 – Viva Organic
  41 – Top Seven
  42 – Omelon
  43 – Herbal Line
  44 – Green Cosmetics
  45 –Cetaphil
  46 – Suisselle
  47 –Nashi Albania
  48 –Curaprox
  49 – Some
  50 –Jowae
  51 –Gil Cagne
  52 –Viva Organic
  53 –Caudalie
  54 – Dermedic
  55 –Farma Vita
  56 –Velvet Clinic
  57 –Novexpert
  58 – CuraSept
  59 – Solgar
  60 –MevFeller
  61 – Style & Smille
  62 – Purasana
  63 –Monte Farmaco
  64 – ProForma
  65 – Labo

  •Founder – Isida Mollaymeri
  •Administrator – Eraldo Rexho
  •Koordinatore – Sara Fani – Emi Spahiu
  •Asistente – Xhane Koxha
  •Ndihmuan – Ardi Asllani, Altin Çela, Edlira Mali, Fatilda Smajlaj, Sejda Baxhaku, Fatmira Nikolli, Jonida Maliqi, Iva Kalemi, Fatma Methasani, Xhuljana Lakuta, Ervin Kurti, Suada Daci, Alisa Gjoni, Sidit Reka, Dion Gjinika.

  Beauty Fair Albania 2022

  Panairi më i madh i Bukurisë në Shqipëri vjen në edicionin e tij të tretë pas një përvoje fantastike në dy edicionet e tij të mëparshme, me më shumë marka dhe pjesëmarrës, me më shumë sfilata dhe evente, me më shumë bursa dhe mbështetje për të rinjtë. Edicioni i parë dhe i dytë i Panairit dëshmuan edhe një herë dëshirën dhe nevojën e njerëzve për të bukurën, për profesionistë dhe marka prestigjoze, duke shënuar shifra record në pjesëmarrje. Në “Beauty Fair Albania 2022” do të bëhen bashkë markat më të njohura të bukurisë, të cilat do të bashkëveprojnë me profesionistët më të mirë të fushës për të sjellë në Panair përvojën më të mirë për të gjithë pjesëmarrësit. Ky Panair është i vetmi në Shqipëri që bashkon mjeshtrat e bukurisë, profesionistët e fushës me konsumatorin final, duke u dhënë mundësi këtyre të fundit që të njihen me çdo produkt dhe shërbim. Beauty Fair Albania ka si synim të çojë në nivelin më të lartë veprimtaritë që lidhen me industrinë e bukurisë në Shqipëri dhe të mundësojë rritjen e saj të përherëshme. Po ashtu, Beauty Fair Albania edukon dhe bashkon të gjithë pjesëmarrësit në këtë biznes. “Beauty Fair Albania” do të vijë edhe këtë edicion me ekspertizën e partnerëve ndërkombëtarë, në datat 29-30 prill dhe 1 maj në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

  •Ngjyra–Jeshile
  •Imazhi –Paula Mehmetukaj& Egzon Berisha
  Foto imazhi – Endrit Mërtiri
  Make-up imazhi – Henri Gjata
  Hair style – SezeriArslan
  Video imazhi – Oval studio
  •Data – 29/30 Prill dhe 1 Maj 2022
  •Ditë – 3 ditë
  • Vendi – Pallati i Kongreseve
  •Bashkëpuntor:
  Pallati i Kongreseve
  Bashkia Tiranë
  Tirana European Youth Capital
  Fare Impresa
  Geraldina Sposa
  Digi Print
  Prosound
  Oval Studios
  Global Scurity
  Air Albana
  Universiteti Bedër
  In tv Media
  Revista ëho
  Abissnet
  Alar Catering
  Atlantik
  Miss Universe
  Dj Sardi
  Fifty &. Keli saks
  Aurel Gjini
  Dj Avandi
  Uji B
  Ama caffee
  Fentimans
  Top seven luxury cars
  Top seven Agency

  •Grafist design – Eri Kokalari
  •Photo/video – Plaku Production
  • Sfilata – Miss Universe prezanton vajzat konkurente të Miss Univers Albania 2022, qe do mbahet më 10 Qershor 2022
  •Seminari: Masterclass make-up “Bridal look” nga motrat Bora &Sara.
  – Seninar nga K 18, një prezantim nga ekspertët ndërkombëtarë për të njohur produktin revolucionar K 18 nga Ana Nunic dhe Sead Nunic
  – Depot Albania – masterclass me 4 mjeshtra Blendi Agalliu/ Lenti Llangozi/ Rei Qurdedi dhe Ani (trendet më të fundit për flokët dhe mjekrrat e meshkujve.
  – Masterclass nga EnoAlb Cosmetics (si të prodhoni paketimet e kozmetikës për produkte të veçanta) CEO e EnoAlb Cosmetics diplomuar në Londer.
  – Masterclass nga Onyx, teknologjia e fundit e të vënit extensions me flokë natyral me keratinë

  •Event – dt 28 Prill “Beauty Sensation”, dt 29 Prill “Future Gloë” me të rinjtë që duan të futen në fushën e bukur të beauty-t, 30 Prill “Glam Party” dhe 1 Maj “Pure Life” me prezencën speciale të Dj Sardit.
  • Bursa – 3 bursa të plota në Universitetin Bedër për Bachelor
  • Udhëtimet – 6 udhëtime çift nga Air Albania, 2 udhëtime në çdo ditë të panairit, destinacionet i zjedhin klientët vetë në të gjitha destinacionet që Air Albania fluturon.

  •Marka:

  1. Green cosmetics
  2. Farmaci Sidi
  3. Mimiluzion
  4. Kohavclinic
  5. Elit Institite Kosova
  6. KeraXzen
  7. Fatmarrela
  8. Nacomi
  9. Christian Laurent
  10. Biogena
  11. The face Balance
  12. Pharmaceris
  13. Anassa
  14. Skosmetic
  15. Depot Albania
  16. Nashi
  17. Medigreen
  18. Dermedic
  19. Caudalie
  20. Purasana
  21. Bioderma
  22. Toskani
  23. Toskani Med
  24. Anassa
  25. Pharmaceris
  26. Vivia
  27. BS Beauty
  28. Pharma West
  29. RVB Lab
  30. Neostrata
  31. Skin Tech
  32. Exuviance professional
  33. Diego della Palma
  34. Nots
  35. Ami event
  36. Ami’s beauty
  37. Femma
  38. Apivita
  39. Uriage
  40. Global Pharma
  41. Medex
  42. Onyx hair line
  43. Kryolan Albania
  44. Kliva
  45. EnoAlb Cosmetics
  46. Natyral Helth
  47. Corean scin care
  48. Cryptic
  49. Bioskalin
  50. K18
  51. Filorga Albania
  52. Dermolife
  53. PHformula
  54. Paul Mitchell
  55. Nakedearth
  56. Lierac
  57. Pharmatech
  58. Phyto
  59. Jowae
  60. Curasept
  61. Novexpert
  62. Germaine de Capuccini
  63. Curaprox
  64. Nevermind
  65. Cocomed
  66. Onia Aesthetic
  67. Swedish Nutra
  68. Natural Factors
  69. Webber Naturals
  70. Bebi& Beba
  71. Dr. Irena Eris

  •Founder – Isida Mollaymeri
  •Administrator – Isida Mollaymeri
  •Koordinatore – Emi Spahiu
  •Asistente – Xhane Koxha
  •Ndihmuan –Brian Bega, Manjola Kotarja, Ajla Sulejmani, Alisa Gjoni, Ardi Asllani, Edlira Mali, Sejda Baxhaku, Auron Deliu, Ambra Troplini, Irini Meçe, Bojken Plaku, Rejnis Plaku, Francesko Shahinasi, Arti ihi skaters.

  Beauty Fair Albania 2023
  Këte vit Beauty Fair Albania mbush plot 5 vite të suksesshme dhe pse si event është eventi i tij i katërt pasi 2020 ishte një vit i vështirë dhe pa asnjë aktivitet.

  •Ngjyra–Kuqe
  •Imazhi –Beniada Jakic & Egzon Berisha
  Foto imazhi – Endrit Mërtiri
  Make-up imazhi – Henri Gjata
  Hair style – Kaci Lleshi
  Video imazhi – Plaku Production
  •Data – 5/6/7 Maj 2023
  •Ditë – 3 ditë
  • Vendi – Pallati i Kongreseve
  •Bashkëpuntorë:
  Pallati i Kongreseve
  Bashkia Tiranë
  Tirana European Youth Capital
  Fare Impresa
  Geraldina Sposa
  Digi Print
  ASLV
  Oval Studios
  Global Security
  Universiteti Bedër
  In tv Media
  Revista Who

  •Grafist design – Eri Kokalari
  •Photo/video – Plaku Production