Home Editorials Beauty Po po, “selfie-t” ndikojnë menjëherë te shëndeti juaj!

Po po, “selfie-t” ndikojnë menjëherë te shëndeti juaj!

0
Po po, “selfie-t” ndikojnë menjëherë te shëndeti juaj!

Nëse deri më tani jeni prirur të besoni se “selfiet” janë për të kompesuar vetëvlerësimin e ulët, ne ju themi se e keni gabim…

Studimi i fundit që vjen nga “Bright Side” thotë se autoportretet pra thënë ndryshe “selfie-t” janë njëmënyrë efektive për kujdesin shëndetsor ndaj vetes.

Ata kanë arritur në përfundimin se “selfie-tndihmojnë në dashurinë ndaj vetes dhe ndikojnëmenjëherë në mirëqënien tuaj mendore dhe fizike.

Ka 7 mënyra se si një selfie ndikon tek ju!

Selfiet mund të ndihmojnë në përmirësimin e disponimit të një personi.

Kapja e imazhit tuaj mund t’ju bëjë më të sigurt.

Nuk është domosdoshmërisht narcisizëm, por një akt i kujdesit për veten.

Këto foto mund të ndihmojnë me vetë-reflektim.

Selfiet janë gjithashtu një mjet për regjistrimin e kujtimeve të veçanta.

Sipas studimit shkrepja e një selfie mund të përdoret për të zbuluar sëmundje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here